Kuřecí játra na rožni

9.11.2011
Potřebujeme:

600 g kuřecích jater, 150 g šunky, žampiony mohou být i sterilované, 2 lžíce oleje, 2 jablka, 2 krajíce bílého chleba, pepř, sůl

Jak na to:

Játra omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Kolečka nakrájené šunky rozdělíme na čtvrtky. Žampiony očistíme, omyjeme a necháme okapat na sítku. Umyté, ale neoloupané je nakrájíme na menší plátky. Střídavě napichujeme na kovové jehly pečeni, šunku, žampiony a jablka. Osolíme, opepříme a opékáme na oleji ze všech stran. Podáváme s opečenými topinkami.

Podobné recepty:

Kuřecí játra s anglickou slaninou na rožni, Jednoduchá kuřecí játra, Kuřecí pohoda, Kuřecí játra na rožni, Kuřecí játra trochu jinak