Vrstvený masový bochník

14.12.2011
Potřebujeme:

40 dkg vepřového mletého masa (libový bůček, stehno), 1 houska, 3 vejce, 1 dcl mléka, 10 dkg tvrdého sýra, 20 dkg tvarohu, 1 stroužek česneku, vegetu, pepř, sůl, perželovou nať, strouhanku, máslo

Jak na to:

Housku namočenou v mléce vyždímáme, smíchejte s masem, 2 vejci, nastrouhaným sýrem, kořením a česnekem.
Uložíme 1 / 2 hmoty do mísy z Janského skla, kterou jsme vymazali máslem a posypali strouhankou.
Tvaroh rozmícháme s 1 vejcem a dochutíme vegetou, pepřem, solí a petrželkou, a pak navrstvíme na masovou nádivku.
Druhou polovinu masové hmoty dáme navrch. Pokrájíme kousky másla a upečeme do křupavá. Podáváme se salátem.

Podobné recepty:

Kokosové tyčinky přes masový strojek, Milánské těstoviny, Milánské špagety, Pestrá papriková rýže, Pestrá papriková rýže