Houbové vdolky

Potřebujeme:

450 ml pochoutkové smetany, 10 PL polohrubé mouky, 2 vajíčka, sůl, 300 g hub, 100 g strouhaného eidamu, 1 lžičku prášku do pečiva, olej, 150 g sýra feta, bylinky

Jak na to:

Houby očistěte a nadrobno nakrájejte. Smažte je na pánvi asi 15 minut. Osolte a opepřete, nechte vychladnout. Pár lžiček usmažení hub odložte.
250 ml smetany smíchejte s vajíčky, moukou, se strouhaným eidamem, s práškem do pečiva a houbami. Na pánev nalijte olej a smažte vdolky.
Sýr feta nastrouhejte nebo rozdrobte a smíchejte s 200 ml smetany. Vdolky ozdobte ochucenou smetanou, posypte trochou usmaženími hub a čerstvých nasekaných bylinek.

Podobné recepty:

Falešné vdolky, Vdolky z jogurtu, Vdolky, Rychlé vdolky, Vdolky