Zapékané rybí filety s bramborami

28.5.2012
Potřebujeme:

600 g rybích filetů různého druhu, 6 větších brambor, 2 větší cibule, pepř, mletý kmín, sůl, vegeta, máslo

Jak na to:

Na alobal nakrájíme vrstvu brambor na plátky. Na ty naskládáme cibuli nakrájenou na kolečka, osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Na to uložíme filety, znovu osolíme, opepříme, posypeme kmínem a překryjeme vrstvou cibule. Na závěr naskládáme na plátky nakrájené brambory, které ještě znovu osolíme a před zakrytím alobalem přidáme máslo. Uzavřeme a pečeme asi 40 minut při teplotě 200 Celsia.

Podobné recepty:

Zapékané rybí filety, Zapékané rybí filety, Zapékané filety s fazolovými klíčky a koprem, Pečené rybí filety, Rybí filety a zdravý salát