Masová roláda

31.5.2012
Potřebujeme:

1 kg mletého vepřového masa, 1 šlehačka, 1 lžíce sušené kořenové zeleniny, olej, alobal
Náplň: 4 vejce, 1 kapii, 1 konzerva hrášku, 4 žampiony

Jak na to:

Pomletá maso smíchané se šlehačkou a se sušenou kořenovou zeleninou si připravíme 12 - 24 hod. před vařením. Po odležení maso rozválíme na vlhké utěrce na 1 cm tloušťku. Z vajíček si připravíme smaženici. Maso naplníme smaženici, hráškem z konzervy, kapel, které nařežeme na nudličky a nakrájenými žampiony. Takto naplněné maso svineme a dáme do olejem vymazaného alobalu. Pečeme v troubě asi 1 hod.. při 180 ° C. Potom alobal otevřeme a necháme 10 min. roládu opékat do červena. Podáváme s bramborami a zeleninou.

Podobné recepty:

Jemná masová roláda, Masová roláda, Masová roláda, Palačinky s masovou náplní, Plňená roláda