Filety z candáta na italský způsob

25.6.2012
Potřebujeme:

1 kg candáta, sůl, olej, cibule, 350 g rajčat, pepř, 80 g celeru, 1 PL kaparů, petrželka na ozdobu

Jak na to:

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájené oloupané rajčata, které ochutíme solí, pepřem a vymícháme je na kaši. Jednotlivé filety z candáta osolíme a uložíme do zapékací mísy, jejíž dno je vymaštěné olejem. Rajčatovou kaší pokryjeme filety z candáta, posypeme jejich nakrájeným celerem a kapary. Vložíme do rozehřáté trouby a pečeme asi 20 min. na 190 ° C. Podáváme s vařenými těstovinami nebo bramborami.

Podobné recepty:

Candát na másle, Jablkový candát, Candát na kmíně, Candát s mangovou salsou, Maďarský candát