Frfalle s lososem a zeleninka

Potřebujeme:

1 balení těstovin "farfalle" (mašličky), 100 g čerstvého lososa, 1 cibule, 1 česnek, 1 ledový salát, 1 sklenice cherry rajčat, olivový olej, sůl, pepř, kopr, citrón nebo limetka na dozdobení

Jak na to:

Farfalla vaříme v osolené vodě cca 12 min., Pak je scedíme, polijeme lžíci olivového oleje a odložíme na teplé místo. Lososa zbavíme kůže a nakrájíme na větší kostky. Na troše olivového oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek a přidáme kostky lososa. Zprudka orestujeme, osolíme a opepříme. Nakonec přidáme čerstvý kopr a pánev odstavíme. Ledový salát omyjeme, natrháme na kousky a přidáme do těstovin spolu s lososovou směsí. Důkladně promícháme. Servírujeme na větším talíři. Kolem poklademe na hvězdičky nakrájené cherry rajčata. Ozdobíme řezem citronu nebo limetky.

Podobné recepty:

Tvarohová pomazánka s lososem, Tvarohová pomazánka s lososem, Papriková terina s jogurtem, Lososová pomazánka, Marinované tofu