Selský chléb

Potřebujeme:

1 kulatý chléb, 200 g anglické slaniny, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, kukuřice v konzervě, 1 bal. taveného sýra, 1 tavený sýr v střívka, 2 kyselé smetany, bílý pepř a sůl

Jak na to:

Z chleba odkrojíme vrchní část (klobouček), bochník vydlabeme a vnitřek odložíme. Orestujeme slaninu nakrájenou na malé kostičky a výpek odložíme bokem. Sýry rozmícháme, přidáme kukuřici, na kostičky nakrájené papriky, smetanu, orestovanou slaninu a promícháme. Nádivku vložíme do chleba, z vnější strany ho potřeme výpekem a přikryjeme kloboučkem. Chléb pečeme 45 minut při teplotě 200 ° C. 10 minut před dopečením přidáme ke chlebu kousky vydlabané chlebové hmoty potřené výpekem.

Podobné recepty:

Opékaný chléb ve vajíčku se sýrem, Magyaros gombaleves houbová polévka, Falešné halušky, Ovocný koláč, Obložené srdíčka