Grilované medailony z vepřové svíčkové

Potřebujeme:

4 plátky vepřové svíčkové, 4 plátky slaniny, 2 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, sůl, barevné pepř
Studená omáčka: 1 zakysaná smetana, 3 feferonky, 2 lžíce kečupu, bylinky

Jak na to:

Plátky svíčkové na jemno naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a prolisovaným česnekem a necháme 2 hodiny odstát. Maso grilujeme na mřížce z obou stran. Na ogrilované plátky položíme ogrilované slaninu. Podáváme s bagetou a pikantní studenou omáčkou.

Podobné recepty:

Grilované překvapení pro Adama a Evu, Medailonky na barevném pepři se žampiony, Vepřový jateční "zajíc", Restované nudličky z panenské svíčkové, Grilované hovězí maso se zeleninou