Rybářský pstruh

27.6.2012
Potřebujeme:

1 pstruh, 100 g tvrdého sýra, 40 g strouhanky, máslo, sůl, pepř, směs koření na ryby a šťáva z jednoho citronu

Jak na to:

Ryby omyjeme, vyjmeme vnitřek, dobře vyčistíme, osolíme, opepříme, pokapeme šťávou z citronu. Plech vyložíme alobalem tak, aby přečníval. Potřeme máslem a uložíme na něj ryby. Sýr nastrouháme, smícháme se strouhankou a posypeme pstruhy, alobalem uzavřeme a zapečeme v troubě na 25 - 30 minut.
Servírujeme s pečenými bramborami nebo chlebem. Ozdobíme citronem pokrájeným na kolečka.

Podobné recepty:

Pstruh plněný sekanou petrželkou, Pstruh v batůžku, Pstruh v žampionech, Pečený pstruh s mandlemi, Pstruh na bílém víně