Hříbkový krém s grilovanou jehněčí kotletkou a houbovými chipsy

11.7.2012
Potřebujeme:

300 g mražených hříbky, 125 g másla, 50 g cibule, 1 l šlehačky 33%, 30 0g jehněčí kotlety, 100 g žampionů, sůl, vegeta, olej, bílý pepř mletý

Jak na to:

Na másle zpěníme cibuli přidáme mražené hříbky a krátce opečeme. Přidáme sůl, vegetu, šlehačku a na malém plameni vaříme cca 1hod. Hotovou polévku rozmixujeme. Jehněčí kotlety osolíme, opepříme a dáme péct do trouby na 7 min. při 200 ° C. Hotové kotlety naporcujeme a vložíme do hříbkovém krému tak, aby trčela kostička ven z polévky. Nakonec dozdobíme houbovými chipsy, které si připravíme tak, že na tenké plátky nakrájené žampiony vložíme na 2 min. do vroucího oleje.

Podobné recepty:

Kuřecí řízek,ala chipsy, Bramborová pomazánka se slaninkovými chipsy, Guacamole, Jehněčí maso na zelenině, Jehněčí žebírka na bylinkách