Těstoviny se špenátovou-sýrovou-masovou omáčkou

Potřebujeme:

250 g vepřové kýty, 120 g čerstvých žampionů, 120 g sýra s modrou plísní, 300 g mraženého špenátu, 2 dcl smetany, 1 cibule, těstoviny, sůl, pepř, sušená kořenová zelenina

Jak na to:

K uvařeným těstovinám přidáme olivový olej a přikryjeme talířem. Maso nakrájíme na drobné kousky, orestujeme a okořeníme. Zalijeme ho vodou tak, aby bylo celé ponořené, přidáme sušenou kořenovou zeleninu a přibližně po 30 min. přidáme mražený špenát. Vše dobře prohřejeme, přidáme na kostičky nakrájený sýr s modrou plísní, smetanu a necháme přejít varem. Na másle zpěníme cibulku, orestujeme žampiony a osolíme. Smícháme s omáčkou, kterou přelijeme těstoviny.

Podobné recepty:

Těstoviny s bazalkovou omáčkou, Těstoviny se sýrovou omáčkou, Těstoviny se sýrovou omáčkou a s krabem, Makarony se sýrovou omáčkou a bylinkami, Těstoviny se sýrovou omáčkou