Kapr po orientálsky

20.7.2012
Potřebujeme:

600 g kapra, 100 g sádla, 70 g rajčatového protlaku, 120 g zelené papriky, 120 g rajčat, 2 stroužky česneku, pepř, sůl

Jak na to:

Očištěného, ​​vykuchaného a umytého kapra nakrájíme na porce. Kůži na jednotlivých porcích nařízneme, osolíme, z obou stran opečeme na rozpáleném tuku a vyjmeme. Na sádle opečeme na plátky nakrájenou cibuli, zelenou papriku a rajčata. Přidáme rozetřený česnek se solí, rajčatový protlak, podlijeme troškou vody, vložíme porce kapra a spolu podusíme.
Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.

Podobné recepty:

Kapr po mlynářsku, Kapr se sýrem, Kapr na modro, Pikantní kapr, Kapr na jablkách