Zapékané rybí filé se špenátem

24.9.2012
Potřebujeme:

700 g rybího filé, 700 g špenátových listů, 2, 5 dl přírodního bílého vína, 2, 5 dl mléka, 30 g parmezánu, 60 g másla, špetka muškátového oříšku, mletý pepř, sůl

Jak na to:

Filé opečte na másle a poduste ve víně. Špenát duste. Z másla, mléka a mouky udělejte bešamel. Do ohnivzdorné mísy navrstvěte rybí filé, posypte ho muškátovým oříškem, bešamel a špenát. Postup zopakujte ještě jednou, posypte parmazánem a dejte zapéct.

Podobné recepty:

Zapékané filé, Zapékané rybí filé se špenátem, Zapečené rybí filé, Pečené rybí filé se žloutkovou pěnou, Zapékané rybí filé se zeleninou a smetanou