Houbovec s uzeným masem

19.9.2012
Potřebujeme:

30 dkg uzeného bůčku (uzeného masa z žebírek), 5 dkg sušených hub, máslo, 4 housky, 6 dkg krupice, asi 3 dcl mléka, 3 vejce, 5 dkg sádla, česnek, pepř, sůl

Jak na to:

Housky nakrájejte na plátky a namočte do mléka. I sušené houby namočte do mléka, zbylé mléko slijte a přidejte k housky. Houby ve slané vodě trochu povaříme, pak rozkrájejte na menší kousky. Přidejte je k namočené housce, přidejte česnek, rozšlehané vejce, na kostičky pokrájené maso, krupici, osolíme, opepříme. Směs přeložte do vymazaného pekáčku a pečte v troubě. Na vrch poklademe kousky másla.

Podobné recepty:

Zelné palačinky s uzeným masem, Závin s uzeným masem, Zapečené těstoviny s nivou a uzeným, Šunková rolka, Šunková rolka