Vodňanské kuře

Potřebujeme:

500g kuřecích prsíček, 2 smetany na šlehání, menší pórek, sterilované žampiony, 1menší cibule, Solamyl, sůl, pepř, Kari koření, sojová omáčka

Jak na to:

Maso nakrájíme na nudličky,smícháme s kořením a necháme chvilku odležet.Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji,přidáme maso.K orestovanému masu dáme polovinu nakrájeného pórku a žampiony.Krátce podusíme(5 minut),zalijeme smetanou smíchanou s troškou Solamylu.Vypneme plotýnku,dosypeme zbytek pórku a necháme dojít.Podáváme s těstovinami.

Autor receptu: Lenka Gashiová,Domažlice

Podobné recepty:

Kuře na pivě, Nadívané kuře zalité pivem, Zlaté kuře, Uzené kuře, Kuře na soli