Domácí kečup

31.1.2011
Potřebujeme:

3 rajčata, 1 cibule, 4 lžičky octa, 3 lžičky medu, 1 lžička škrobu, sůl dle chuti, 1 bobkový list

Jak na to:

K přípravě kečupu budete potřebovat šnekový odšťavňovač, například JuicePresso
Umyjte cibuli a rajčata a vložte je do JuicePressa. Smíchejte jednu lžíci připravené šťávy se škrobem. Vařte zbývající šťávu s bobkovým listem. Jakmile šťáva zhoustne, přidejte med, ocet a sůl dle chuti. Jakmile se začne směs vařit, přidejte připravenou směs se škrobem a vypněte zdroj tepla. Vyjměte bobkový list, přelijte hotový kečup do lahviček a dejte do chladu.

Hotový kečup by měl ležet alespoň měsíc v ledničce.

Podobné recepty:

Valentýnské zelí, Lehký vajíčkový salát, Domácí špagety, Špagety, Domácí kečup