Pařížské rohlíčky

18.5.2008
Potřebujeme:

Těsto: 3 vejce, 30 dkg vlašských ořechů, 30 dkg moučkového cukru, 2 lžíce mouky Poleva ( raději 2 dávky ), 20 dkg čokolády na vaření, 10 – 12 dkg tuku omega ( 100 % tuk) Krém ( raději 2 dávky ), 3 vejce, 12 dkg cukru,3 dkg kakaa

Jak na to:

Na pečící papír zdobícím sáčkem tvoříme rohlíčky. Rohlíčky pečeme raději 14 dní předem, aby změkly.
Krém:
1.Vše šlehat nad párou a nechat vychladnout
2.Ušleháme si 25 dkg másla a přidáme vychladlou kakaovou hmotu
3.Krémem zdobíme rohlíčky a polijeme kakaovou hmotou

Podobné recepty:

Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky, Pařížské rohlíčky