Srbská omáčka

19.5.2008
Potřebujeme:

Vepřové maso(může být ale i kuřecí) lečo, cibulka, sůl, pepř, sladká paprika, kečup, dochucovadla, mouka na zahuštění.Může být i česnek.

Jak na to:

Na cibulce zpěníme do růžova cibulku,na to drobet sladké papriky a na to na malé kostky nebo větší kostky,to je na každém kdo jak má rád,vepřové maso(kuřecí).Zalijeme vodou ,osolíme,opepříme a vaříme do měka.Až je maso měkké dáme lečo a dochutíme,kečupem a různými dochucovadly dle své libosti. Já jsem dala i jeden stroužek česneku a nakonec zahustíme kváskem z mouky.

Podobné recepty:

Ruská omáčka, Karamelová omáčka, Česneková studená omáčka, Špagety s Nivové omáčkou, Pekingská kachna