Kuřecí kapsa

Potřebujeme:

3 kuřecí prsa, anglická slanina, plátkový sýr, česnek, mražený špenát v kuličkách, česnek steak koření (kotány), sůl, pepř, olej, máslo, šlehačka, hotová světlá jíška knorr

Jak na to:

Maso rozřízneme, rozklepeme. Posypeme steakovým kořením, položíme angl. slaninu, na to rozmačkaný česnek, plátek sýra a tak tři až čtyři kuličky špenátu, podle velikosti masa a špenátu.Zavineme a spíchneme párátky.Rozpálíme olej, z každé strany prudce opečeme, přidáme kousek másla, podlijeme troškou vody, můžeme i bílým vínem trochu. Podusíme. Zakápneme šlehačkou, do šťávy vhodíme tak tři kuličky špenátu a necháme je rozpustit. Osolíme, opepříme. Nasypeme maličko jíšky.

Podobné recepty:

Plněná kuřecí kapsa, Kuřecí kapsa s chřestem, Kuřecí kapsa s jarní nádivkou, Plněná kapsa, Pražská hovězí pečeně