Špenát

24.7.2008
Potřebujeme:

zmrazený špenát, cibule, 1-2 lžíce hladké mouky, 1,5 dcl mléka, 1 vejce, česnek, olej, mletý pepř, sůl

Jak na to:

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na tuku (olej), zasypeme moukou, osmažíme, zředíme mlékem a trochou vody, rozšleháme a povaříme v hustou omáčku. Přidáme zmrazený, na kousky pokrájený špenát, osolíme, okořeníme pepřem a rozetřeným česnekem a mícháme, až se špenát rozmrazí a je přiměřeně hustý. Nakonec vmícháme rozšlehané vejce a necháme je ve špenátu srazit.

Podobné recepty:

Zapečené těstoviny se špenátem, Špenátová omeleta, Špenátové uzlíky, Mleté maso se špenátem, Špenát zapečený se sýrem