Domácí pribiňák

9.11.2010
Potřebujeme:

pudingový prášek, Sunar, voda, 1x měkký tvaroh, cukr(když mám, tak dávám glukozu) a piškoty

Jak na to:

Do kastrulku si naliju Sunar už rozpuštěný ve vodě (1/2l vody=15-16odměrek Sunaru) a osladím, do toho pak vmíchám pudingový prášek a pořádně rozkvedlám, aby nebyly hrudky( nejlépe je vše nasypat do velké sklenice se šroubovacím víkem a protřepat). Uvedu do varu a chvilinku povařím- jen pár sekund- do ještě horkého pudingu vmíchám tvaroh. Plním do zavíracích nádobek a na dno pokládám piškoty.

Podobné recepty:

Domácí špaldové bio piškoty, Domácí becherovka, Citronová bábovka, Fazolový prívarok s klobásou, Jurské fazolovice