Marinované hovězí maso

16.10.2008
Potřebujeme:

4 plátky hovězí svíčkové, 3 lžíce sójového oleje, sůl, hořčice. Marináda: 5 lžic sójové omáčky, 3 lžíce rýľového nebo bílého vína, nastrouhaný zázvorový kořen.

Jak na to:

Maso marinujeme hodinu v marinádě. Poté na pánvi rozehřejeme olej a maso prudce opečeme doměkka. Do pánve přelijeme marinádu a necháme ji vsáknout do masa. Může se podávat se smaženým lilkem nebo s jinou zeleninou. Servírujeme spolu se solí a hořčicí.
Jako přílohu podáváme bílou rýži.

Podobné recepty:

Hovězí polévka s těstovinami, Hovězí svíčková s květákem a brokolicí, Marinované hovězí na grilu, Hovězí maso na celer, Marinované vepřové kare