Rybí rizoto

29.11.2010
Potřebujeme:

200 g rýže, 1 cibule, 200 g celeru, 200 g mrkve, 1 lžíce oleje, 500 ml zeleninového vývaru, 100 ml bílého vína, 400 g rybího filé, 1 lžíce citrónové šťávy směs koření na ryby

Jak na to:

Na oleji osmahneme rýži, na malé kostičky nakrájenou cibuli, celer a mrkev. Zalijeme horkým vývarem a dusíme pod pokličkou na mírném ohnu asi 10 minut. Rybí filé nakrájíme na menší kousky, smícháme s citrónovou šťávou a kořením na ryby a přidáme k rýži. Přilijeme víno a dusíme pod pokličkou dalších 10 - 15 minut.

Podobné recepty:

Šafránové rizoto s modrým sýrem, s grilovanými krevetami na česneku a limetkou, Rizoto s brokolicí, Rizoto s brokolicí, Marinovaný celer s rybí majonézou, Kyselá garnátová polévka