Těstoviny a la Helga

Potřebujeme:

půl balíčku těstovin (nejlepší jsou vrtule), 1 velká cibule, 1 plechovka sterilovaných červených fazolí, 1 plechovka loupaných rajčat, žampiony, žlutá paprika, sůl, pepř, vegeta nebo sojová omáčka

Jak na to:

Rajčata prohřejeme, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou papriku, na plátky nakrájené žampiony, fazole a asi 10 min. dusíme. Okořeníme podle chuti pepřem, solí, vegetou, popř. sojovou omáčkou. Mezi tím uvaříme těstoviny dle návodu, scezené smícháme s omáčkou.
Podáváme na prohřátých talířích, můžeme posypat sýrem.

Podobné recepty:

Těstoviny a la Manuella, Těstoviny a la Hochheim, Těstoviny a la tutti, Míchaný pohár Ohla la la, Zapečené těstoviny