Krůtí nudličky s fazolovými lusky

9.12.2010
Potřebujeme:

800 g krůtích prsou (nakrájených na nudličky), 350 g fazolových lusků, 4 lžičky solamylu, 4 lžičky vody, 3 bílky, 8 lžic oleje, půl lžičky soli

Jak na to:

U fazolových lusků skrojíme konce, omyjeme a necháme je okapat. Maso promícháme se solí, se solamylem rozmíchaným s vodou a bílky a necháme chvilku stát. Maso vložíme do rozpáleného oleje a zastárlého míchání opékáme. Jakmile maso zbělá, vyjmeme ho a olej slijeme. Na pánvi opět rozpálíme 2 lžíce oleje (z oleje, ve kterém se opékalo maso), přidáme lusky, opečené maso, osolíme, posypeme glutasolem a opékáme tak, aby lusky změkly (2-3 minuty). Nakonec vše pokapeme lžičkou oleje a promícháme.
Podáváme s rýží.

Podobné recepty:

Krůtí nudličky s tuňákovou omáčkou, Fazolové lusky s celozrnnými těstovinami, Krůtí nudličky na paprikové smetaně, Nudle z krabích tyčinek se zeleninou, Zavařené fazolové lusky