Jarní rybí salát

Potřebujeme:

300 g uzené mořské ryby, 4 vejce, 150 g kedlubny, 150 g sterilovaných okurek, 200 g ředkviček, 100 g jarních cibulek i s natí, 150 g červené řepy, 20 g oleje, citrónová šťáva, cukr, pepř, sůl, petrželka, pažitka

Jak na to:

Uzenou rybu pokrájíme na menší kousky, dáme do salátové mísy, přidáme kousky kedlubny, okurek a ředkviček, kolečka cibule a červenou řepu. Vše dobře promícháme a zalijeme nálevem z oleje, citrónové šťávy, cukru, pepře, soli a sekaných natí. Zcela nakonec vmícháme nakrájené vejce.

Podobné recepty:

Rybí filety a zdravý salát, Zapékané filety s fazolovými klíčky a koprem, Rybí salát a la Szeged, Salátové srdíčka, Jarní těstovinový salát