Gulášek Rumcajzík

21.4.2008
Potřebujeme:

Vepř. maso /plecko/, olej, cibule, hořčice, pepř mletý, mletou slad. papriku, kmín, sůl, masox 1 až 2 kostičky, 2 čili papričky nebo 1 lžičku pálivé papriky, 1 pivo na podlévání

Jak na to:

Na oleji spěníme cibulku pak přidáme po chvilce maso pokrájené na větší kostky. Osolíme, opepříme, kmín a pořád mícháme a po chvilce přidáme 2 až 3 lžíce hořčice a stále mícháme a nakonec přidáme papriku sladkou i pálivou a promícháme a po chvilce podlijeme pivem a dusíme pod pokličkou do měkka. Později již podlíváme vodou a přidáme ke konci masox a nakonec zahustíme tmavou jíškou. Podáváme s knedlíkem ale výborný je i s čerstvým pečivem.

Podobné recepty:

Fazolový gulášek s kukuřičnou polentou, Bramborový gulášek, Kuřecí gulášek, Pikantní gulášek trošku jinak, Italský gulášek