Zbojnická pochoutka v alobalu
20.9.2011

200 g hovězí roštěnky, 200 g vepřového masa z kýty, 150 g uzené klobásy, olej, 40 g uzené slaniny, 1 cibule, 100 g sterilovaných žampionů, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, 500 g brambor, alobal
Jak na to:Všechny druhy masa nakrájíme na malé kousky a na rozpáleném oleji opečeme. Opečené maso vyjmeme, do výpeku dáme nadrobno nakrájenou slaninu, cibuli, nakrájené žampiony, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř, očištěné, nakrájené brambory a opečeme. Hotovou bramborovou směs dáme na alobal, na brambory dáme opečené maso. Alobal uzavřeme a dáme do horké trouby zapéct.
Podobné recepty:Zbojnická pomazánka, Pochoutka z BB sušenek, Zbojnická jehla, Lanšmit v alobalu, Pochoutka z BB sušenek