Zapékané brambory s masem
22.9.2011

240 g pečeného vepřového masa, 2 sladkokyselé okurky, 1 cibule, 1 vejce, pepř, olej, 250 g brambor, sůl, olej na polití, petrželová nať, 1 dcl mléka
Jak na to:Upečené maso nakrájíme na kostky a promícháme s nakrájenými okurkami, cibulí, natvrdo uvařeným vajíčkem a kořením. Směs střídavě klademe s uvařenými, očištěnými, na kostičky pokrájenými, osolenými bramborami do vymazané formy. Polijeme olejem, posypeme petrželkou a v troubě zapečeme. Před dopečením polijeme mlékem.
Podobné recepty:Zapékané brambory s jogurtem, Zapékané těstoviny s masem, Zapékané brambory s Morca dellou, Zapékané žampióny s bramborami a šlehačkou, Brambory zapékané s vejci a sýrem