Žampionová pomazánka

2 lžíce oleje, 100 g čerstvých žampionů, sůl, pepř, 100 g smetanového sýra, 100 g jemného taveného sýra, 1-2 lžíce mléka nebo smetany, 50 g sterilovaných okurek, 50 g cibule, lžička hořčice
Jak na to:Na oleji podusíme doměkka na malé kousky pokrájené žampiony, osolíme, opepříme a necháme vychladnout. Utřeme smetanový sýr s taveným a mlékem nebo smetanu, přidáme nadrobno pokrájené okurky, cibuli, hořčici, podušené žampiony a vše dobře promícháme.
Podobné recepty:Žampionová polévka s brokolicovými knedlíčky, Žampionová pomazánka se šunkou, Zapékané plněné žampiony, Krůtí prsa v alobalu, Česneková-sýrová pomazánka na očka