Irský skopový guláš

300 g skopového masa, 1 cibule, 30 g sádla, sůl, pepř, 1 bobkový list, 2 stroužky česneku, 200 g hlávkového zelí, 1 mrkev, 300 g brambor, 2 póry
Jak na to:Odblaněno maso nakrájíme na kostky. Cibuli nasekanou nadrobno zpěníme na sádle, přidáme pokrájené maso, osolíme, okořeníme mletým pepřem a osmahneme. K osmaženou masu přidáme bobkový list a rozetřený česnek, zalijeme vodou a vaříme 50-60 min. Potom přidáme zelí bez košťálové částí pokrájenou na nudličky, očištěnou a nakrájenou mrkev a oloupané a nakrájené brambory. Později přidáme póry pokrájené na kolečka a vše spolu uvaříme do měkka.
Podobné recepty:Skopový guláš, Irský mandlový likér, Irský mandlový likér, Irský likér, Zelný guláš