Guláš Stroganov

25.9.2011
Potřebujeme:

500 g hovězího masa, sůl, 1 cibule, pepř, olej, 20 g hladké mouky, 2 lžíce kečupu, 1 PL hořčice, 2 sladkokyselé okurky, 1,5 dcl smetany, 2 dcl vývaru, citron

Jak na to:

Z omytého, odblaněného masa nakrájíme tenké plátky, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách do růžová. Opražené maso vyjmeme, na výpeku osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem a necháme chvíli vařit. Ve smetaně rozmícháme hořčici a vlijeme do šťávy, povaříme a dochutíme citronem. Do hotové omáčky vložíme maso.

Podobné recepty:

Zelný guláš, Sójový Stroganov, Guláš s lečem, Cuketový guláš se zeleninou, Stroganov