Uzené vepřové v rajčatové omáčce
3.10.2011
1000 g vepřové uzené krkovičky, olej, 1 cibule, bobkový list, 140 g rajčatového protlaku, 40 g hladké mouky, 1 lžíce cukru, 1 PL oregana
Jak na to:Na oleji osmažíme mouku, zalijeme vodou a za stálého míchání přivedeme do varu. Na mírném ohni vaříme 20 min. Během vaření přidáme celou cibuli, bobkový list, s trochou vody rozmíchaný rajčatový protlak, cukr a oregano. Uzené maso uvaříme a vychladlé nakrájíme na plátky, Podáváme s omáčky z rajčat a špagetami.
Podobné recepty:Sardinková pomazánka v rajčatové omáčce, Vepřové kuličky v rajčatové omáčce, Golubce v rajčatové omáčce, Kuře v rajčatové omáčce, Uzené vepřové v alobalu