Drůbeží maso na zelenině

Potřebujeme:

600 g drůbeží maso, 150 g pórku, 100 g bílé sterilované fazole, 1 kapii, 1 kedluben, 100 g žampionů, sůl, pepř, olej, 150 ml drůbežího vývaru, 1 lžička solamylu

Jak na to:

Drůbeží maso nakrájíme na kostky, osolíme a promícháme. Na rozehřátém oleji osmažíme umytý pokrájený pórek, přidáme očištěný pokrájený kedluben, maso a za stálého míchání osmahneme. Podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. Přidáme očištěné pokrájené žampiony, sterilovanou fazole, nakrájenou kapii a udusíme doměkka. Opepříme, podle potřeby podlijeme vodou, zahustíme solamylem a krátce povaříme.

Podobné recepty:

Kuřeci s nivou, Drůbeží placky, Drůbeží salát, Drůbeží karbanátky, Drůbeží karbanátky