Drůbeží maso na zelenině
5.10.2011
600 g drůbeží maso, 150 g pórku, 100 g bílé sterilované fazole, 1 kapii, 1 kedluben, 100 g žampionů, sůl, pepř, olej, 150 ml drůbežího vývaru, 1 lžička solamylu
Jak na to:Drůbeží maso nakrájíme na kostky, osolíme a promícháme. Na rozehřátém oleji osmažíme umytý pokrájený pórek, přidáme očištěný pokrájený kedluben, maso a za stálého míchání osmahneme. Podlijeme vývarem a dusíme do poloměkka. Přidáme očištěné pokrájené žampiony, sterilovanou fazole, nakrájenou kapii a udusíme doměkka. Opepříme, podle potřeby podlijeme vodou, zahustíme solamylem a krátce povaříme.
Podobné recepty:Kuřeci s nivou, Drůbeží placky, Drůbeží salát, Drůbeží karbanátky, Drůbeží karbanátky