Ruské vejce

Potřebujeme:

250 g brambory, 100 g šunka, 100 g sterilované okurky, 50 g vařená mrkev, 20 g cibule, 50 g sterilovaný hrášek, sůl, pepř, 2,5 dcl majonéza, 4 vejce

Jak na to:

Uvařené vychladlé brambory (ve slupce) oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Vložíme do mísy, přidáme pokrájenou šunku, okurky, mrkev a nakrájenou cibuli, hrášek. Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Nakonec přidáme majonézu, promícháme a odložíme do chladničky. Před servírováním uvaříme vejce natvrdo. Na salátovou mísu, uložíme do středu majonézový salát, poklademe překrojena vejce, žloutkem dolů, a po povrchu polijeme zbylou majonézou.

Podobné recepty:

Ruské medové řezy s ořechovou náplní, Vejce s kaviárem v šunce, Smažená vejce, Noky z vejce a krupice (do polévky), Rychlé těsto na pizzu