Vepřová pochoutka Kaki Tiga

30.11.2011
Potřebujeme:

300-500 g vepřového nebo drůbežího masa, sladká sójová omáčka KETJAP kaki Tiga, čerstvé chilli papričky nebo 1 lžíce aromatických pasty Sambal Badjak, 2 lžíce Solamylu, olej, křupavá cibulka
příloha: jasmínová rýže

Jak na to:

Maso si nakrájíme na kostičky a smícháme se sladkou sójovou omáčkou Ketjap Kaki Tiga (kdo má rád pikantní formu přidá čerstvé chilli papričky nebo jednu lžíci aromatických pasty Sambal Badjak). Necháme v chladničce odležet minimálně 1 hodinu. Do marinování směsi přidáme 2 lžíce Solamylu a dobře promícháme. Na pánev dáme 2 lžíce oleje a maso usmažíme. Podáváme s rýží posypanou křupavou cibulkou.

Podobné recepty:

Pusinky z kaki, Pěna z kaki persimon bouquet se ŠafrÁnovÝm sirupem, Vepřová kýta v žampionové-rajčatové omáčce, Vepřová pochoutka, Exotické: vepřová pochoutka s mandarinkami