Tříbarevný mléčný pudink

27.9.2011
Potřebujeme:

Dóza na 12 pudinků 350 g čerstvé mléko, 350 g trvanlivá smetana, 150 g moučkového cukru, 14 g želatina, 90 g bílá čokoláda 90 g vařená čokoláda, 1 vanilka, jahody, smetana, piškoty

Jak na to:

Mléko se smetanou, moučkového cukru a želatinou, namočenou ve studené vodě po dobu 10-ti minut, přiveďte k varu. Před přimícháním želatiny ji dobře vyždímejte. Vše spolu dobře promíchejte. Přefiltrujte mléko a smetanu a rozdělte ji na 3 části. Do 1 misky dejte vanilku, do 2 bílou čokoládu a do třetí vařenou čokoládu. Vše rozmíchejte a nechte vše roztát a nechat trochu vychladnout. Začněte plnit formy. První vlijte vanilkový krém. - Odložte na 15 min. do chladničky, druhou vlijte bílou čokoládu - odložte do lednice. Třetí přidejte vařenou čokoládu. Nakonec připravené formy vložte na celou noc do chladničky. Dříve než začnete servírovat vyklopte krémy na talíř, ozdobte jejich jahodami, smetanou a piškoty.

Podobné recepty:

Zelené koktejly z čaje a kiwi, Mléčný punč, Mléčný punč , Mléčný punč, Baileys