Bublanina z celozrnné mouky a Amaranthem

10.12.2011
Potřebujeme:

4 vejce, 8 PL krys. cukru, 8 PL celozrnné mouky, 2 lžíce amaranthove mouky, prášek do pečiva, 0,5 dcl oleje, ovoce, moučkový cukr a skořice na posypání

Jak na to:

Žloutky ušleháme s cukrem, zamícháme olej, mouku s práškem do pečiva a tuhý sníh z bílků.
Vylijeme na olejem vytřené a moukou vysypaný plech a posypeme ovocem. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180 stupních, přibližně 40 min.
Po upečení posypeme moučkovým cukrem a skořicí. Amaranth dodá jakoby mírnou ořechovou chuť.

Podobné recepty:

Lahodná bublanina, Bublanina, Rychlá bublanina, Špaldovo-pohankové celozrnné palačinky, Výborný chlebík