Makarony s kebabů

Potřebujeme:

350 g makaronů, 40 g másla, 25 g hladké mouky, 100 g eidamu, 8 plátků slaniny, sůl, pepř, 1 pórek, 2 rajčata nakrájená na čtvrtky, 4 špejle, 25 g nastrouhaného parmazánu, petrželku

Jak na to:

Makarony uvaříme podle návodu na obalu. V pánvi zahřejeme máslo, přidáme mouku a vaříme minutku. Pomalu přilijeme mléko a mícháme na nízké teplotě, pokud nám to nezačne houstnout. Nastrouháme eidam a přidáme k mléku. Slaninu si nakrájíme na velikost, jakou potřebujeme na obalení pórů a rajčat. Pórek a rajčata obalíme v slaninu. Dáme 4 kousky na každou špejli a ogrilujeme, pokud slaninu není uvařená. Mléka,-sýrovou omáčku nalijeme na slité makarony, promícháme. Osolíme a opepříme. Dáme do pekáče.

Podobné recepty:

Makarony se sýrovou omáčkou a bylinkami, Makarony se sýrovou omáčkou a bylinkami, Makarony s vejcem, Makarony s krůtími prsy, Makarony s chili