Krůtí delikatesa

12.10.2011
Potřebujeme:

4 porce: 500 g krůtích prsou, olej na opékání
Marináda: 3 vejce, 1 lžičku kečupu, 1 lžičku vegety, 1 lžičku worcesterské omáčky, 1 lžičku mletého kmínu, pepř, 1 lžíci koňaku, 1 lžíci medu, sůl

Jak na to:

Maso omyjeme a nakrájíme na širší nudličky. Vejce rozšleháme a postupně do nich přidáme kečup, hořčici, med, koňak a worchesterskú omáčku. Ochutíme solí, vegetou, pepřem, kmínem, vložíme maso a vše spolu dobře promícháme. Přikryjeme a necháme odstát v lednici minimálně 3 hodiny. Na rozpáleném oleji maso osmahneme z obou stran. Podáváme s rýží a čerstvým zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Perfektos delikatesa, Krůtí prsa s broskví, Krůtí prsa plněné borůvkami, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce