Těstoviny s tuňákem a zelenou omáčkou
10.10.2011

150 g těstovin, konzervu tuňáka v oleji, brokolici
Omáčka: 100 ml bílého jogurtu, půl vázanky kopru, stroužek česneku, sůl a pepř
Těstoviny uvaříme, scedíme a přelijeme studenou vodou. Brokolici očistíme, rozdělíme na malé růžičky, vložíme na 3-4 min do vařící vody po těstovinách a scedíme. Tuňáka scedíme a rozdělíme na menší kousky. Potom těstoviny smícháme s růžičkami brokolice a tuňákem. Kopr opláchneme, osušíme a nadrobno posekáme. Stroužek česneku očistíme, prolisujeme, smícháme s nasekáme koprem a jogurtem. Omáčku dochutíme solí a pepřem a přelijeme jí salát.
Podobné recepty:Těstoviny s tuňákem, Těstovinový salát s tuňákem, Těstoviny se sýrovou omáčkou, Těstoviny s tuňákem, Zeleninový salát s tuňakem