Tuňákový sendvič
12.10.2011

2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě (asi 150 g), 3 vejce, 75 g zakysané smetany, 75 g majonézy, 100 g rajčat, 2 lžíce citronové šťávy, 12 plátků toastového chleba, pepř, sůl
Jak na to:Celerovou nať a rajčata omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Nať nasekáme nadrobno. Tuňáka slijeme z nálevu a necháme okapat na sítu. Smícháme se zakysanou smetanou, citrónovou šťávou, rajčaty, natí, solí, mletým pepřem a necháme odstát. Vejce oloupeme a nakrájíme na plátky. Plátky rozložíme na 6 toastového chleba, na ně natřeme tuňákový směs. Přikryjeme zbylými toastový plátky.
Podobné recepty:Plněný sendvič, Plněný sendvič , Plněný sendvič, Tuňákový pomazánka, Plněný sendvič