Knedlík různých chuti

1 knedlík, 2 stroužky česneku, pepř, tymián, sůl (bylinkovou sůl), další koření dle chuti, 4 vajíčka, olej
Jak na to:Knedlík nakrájíme na kolečka. V misce smícháme všechno koření s prolisovaným česnekem a přidáme takové množství oleje, abychom dostali dostatečné množství na potření všech kousků knedlíky. Části knedlíky potřeme z obou stran směsí a opražíme na pánvi, pokud nemají hnědý nádech. Na pánev nedáváme olej! V misce, kde jsme předtím měli směs koření a česneku vyšleháme vajíčka, díky čemuž už nemusíme do vajíček přidávat koření. Knedlíky obalíme ve vajíčku a opražíme na pánvi. Toto je dobrý způsob jak zpracovat nedojedený knedlíky, případně může být knedlík vhodná k suššího masu nebo jako samotná na večeři nebo snídani.
Podobné recepty:Knedlík ve vajíčku, Bramborový knedlík, Knedlík s vajíčkem, Játrový knedlík, Bramboráky z houskového knedlíku