Broskev plněná kuřecím masem
25.10.2011

1 konzervu kompotovaných broskví (5-6 ks), 100 g kuřecích prsou (dopředu uvařených), majonézu, sůl, pepř, kurkumu, salát lolo Biondo (5-6 listů), čerstvou petrželkou
Jak na to:Spodky broskve po odkrajujeme tak, aby broskev stála na talíři. Po odkrajované spodky broskví spolu s kuřecími prsy pokrájíme na drobné kostičky (jako cibuli). Smícháme spolu s majonézou, solí, černým mletým pepřem a kurkumou. Ze směsi si pomocí lžiček vytvarujeme noky, které ukládáme do středu broskví. Ozdobíme čerstvou petrželkou a podáváme na listu salátu.
Podobné recepty:Tykev plněná kuřecím masem a zeleninou, Flambováná broskev s mandlemi, Zmrzlinový pohár s jogurtovou zálivkou , Kuřecí na kokosu, Zapékaná brokolice s kuřecím masem