Kuře - Čertova noha
6.10.2011

4-5 kuřecích stehen, 2 lžíce kremžské hořčice, 2 lžíce polotuč.horčice, 2 KL rybízového džemu, 2-3 lžičky medu, sůl, pepř, máslo, malou láhev steril.zeleniny může být i pikantní
Jak na to:Stehna omyjeme a očistíme. Hořčice, džem a med si v misce řádně utřeme a v směsi obalíme stehna. Přendáme do máslem vymazaného pekáče zbytek omáčky vylijeme na stehna. Zeleninu necháme okapat, na jemno nasekáme a nasypeme na stehna. Osolíme, opepříme a dáme zapéct do trouby na 20-30 minut. Podáváme s rýží.
Podobné recepty:Kuře na pivě, Čertova pomazánka, Čertova pomazánka, Čertova pomazánka, Nadívané kuře zalité pivem