Srnčí hřbet

3 vejce, 200 g moučkového cukru, 3 lžíce kakaa, 250 g ztuženého pokrmového tuku Cera, 100 g rozinek, 100 g čokolády na vaření, 100 g vlašských ořechů, 100 g kandovaného ovoce nebo želé bonbony, 5 Oplatkové řezů Kávenky
Jak na to:Vejce, cukr, kakao a tuk Cera dobře vymícháme nad párou. Šleháme tak dlouho, dokud se nevytvoří bubliny, pak směs odstavíme a necháme trochu vychladnout. Do mírně vychladlé hmoty přidáme umyté rozinky, kousky čokolády, nasekané ořechy, pokrájené kandované ovoce a polámané sušenky Kávenky. Vše dobře promícháme a vylijeme do formy na srnčí hřbet vyložené alobalem. Na chladném místě necháme ztuhnout. Před podáváním vyklopíme a nakrájíme na plátky.
Podobné recepty:Bílkový srnčí hřbet, Srnčí hřbet, Zvěřina na smetaně, Zvěřina na smetaně, Špikovaný srnčí hřbet s houbovou omáčkou a brusinkami