Dunajské krůtí prsa

25.10.2011
Potřebujeme:

600 g krůtích prsou, 100 g drůbežích jater, 2 cibule, 2 lžíce rajčatového protlaku, 50 g sterilovaných žampionů, 50 g sterilizovaného hrášku, 1 kostku masového bujónu, pepř, sůl, olej

Jak na to:

Krůtí prsa nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji opečeme z obou stran. Maso vyjmeme, ve výpeku osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme rajčatový protlak, nakrájenou drůbeží játra, Scezený hrášek a žampiony. Směs podlijeme vývarem připraveným z bujónové kostky, opepříme, krátce podusíme a dochutíme solí.

Podobné recepty:

Krůtí prsa plněné borůvkami, Krůtí prsa s broskví, Krůtí prsa s broskví, Netradiční krůtí prsa, Krůtí prsa plněné žampiony a smaženici