Bulharský salát
26.10.2011

2 kg rajčat, 1 kg papriky, 1 / 4 kg cibule, sůl, 1-2 lžičky cukru, 1-2 lžičky octa, 1 / 2 dcl oleje, 1 lžičku nakladače Deko
Jak na to:Rajčata ponoříme do horké vody a oloupeme (nevaříme). Papriku nakrájíme a osolíme. Cibuli nakrájíme, nasolíme každou zvlášť. Rajčata nakrájíme a na oleji rozvaříme, pak vyždímáme papriku, cibuli, přidáme cukr, ocet, nakladač a mícháme. Vaříme max.. 5-10 minut. Vychlazené dáme do sklenic při 80 ° C 20 minut sterilizovat.
Podobné recepty:Bulharský salát, Bulharský šopský salát, Bulharský salát, Bulharský salát z fazolí, Šopský salát