Brambory pečené v troubě
27.10.2011

1 kg oloupaných brambor nakrájených na čtvrtky, 50 g cukru, 4 lžíce oleje, 1 lžička mletého chilli, 1 lžička mletého pepře, 1 lžička sušené mleté petrželky, sůl
Jak na to:Brambory vaříme ve slané vodě pod pokličkou na středním plameni asi 10 minut. Pak z nich slijeme vodu a necháme trochu vychladnout. Přimícháme všechny ostatní přísady kromě soli a pečeme v předehřáté troubě, dokud nedostanou zlatohnědou barvu. Po čas pečení brambory průběžně otáčíme. Hotové brambory osolíme a podáváme.
Podobné recepty:Pečené pstruhy, Pečené brambory vařené v octové vodě, Brambory pečené ve slupce s nivou, Pečená fazole se sýrem na pečené bramboře, Pečené brambory